Dame 60 jaar: klachten na medische behandelingen | Karel Eigenraam klassieke homeopathie

Dame 60 jaar: klachten na medische behandelingen

Een dame van 60 jaar heeft verschillende klachten die zijn ontstaan door, of overgebleven na reguliere medische behandeling.

De klachten variëren van neuralgische pijn, uitstralend van de hiel over het gehele linker been (zenuw geraakt bij spataders “strippen”), tot algeheel verzwakt voelen wegens medicijngebruik en instabiele gezichtsfunctie na een staaroperatie.

“Alles bij elkaar voel ik me als een vrouw van 100 jaar oud! Het maakt me ook emotioneel minder stabiel en ik voel me sterk geremd de deur uit te gaan.”

Een enkelvoudig homeopathisch medicijn helpt haar snel opknappen. “Ik voel me weer als een jonge meid!”

De neuralgische pijn in het linker been verdween als eerste. Al snel gevolgd door een algeheel gevoel van verbeterd welbevinden.

Het gezichtsvermogen is verbeterd, de vermoeid­heids­klach­ten zijn verdwenen. De ademhaling werd vrijer omdat de slijmvliezen in de gezichtsholten slonken.

Emotioneel voelt de dame zich evenwichtiger en ze heeft geen moeite meer om de deur uit te gaan.

De spataderen in de benen die zo vaak een zwaar en vermoeid gevoel veroorzaakten, zijn verminderd en de steunkousen blijven in de lade.

Het is nu een maand na de eerste dosering van het medicijn. Dit hoeft alleen bij terugval herhaald worden. De behandeling heeft zich beperkt tot twee consulten en één medicijnvoorschrift.