Kinderen | Karel Eigenraam klassieke homeopathie

Ontwikkelingsproblematiek

Niet ieder kind ontwikkelt precies zoals andere kinderen. Sommige drempels vragen meer aandacht en moeite om overheen te komen. Of een kind doet alles een beetje langzamer dan het gemiddelde kind. Met een homeopathisch medicijn wat goed is afgestemd op een individueel kind, kan het kind geholpen ...

Concentratieproblemen

Er komt zo veel op je af en er worden zulke hoge eisen aan je gesteld! Je bent nog maar kind en je moet nog zo veel ontdekken en leren. Homeopathie kan het wat makkelijker maken om je te concentreren en afstand te nemen van de situatie waarin je je bevindt.

Eet- en spijsverteringsproblematiek

Eten is veel meer dan alleen voedsel tot je nemen om je lichaam te laten werken en te groeien. Bij eten hoort ook genieten, gezellig samen zijn. Met eten kun je ook iets van jezelf uitdrukken. Kinderen laten bijvoorbeeld merken dat ze een eigen wil hebben door niet te eten, of door alleen te eten wa...

Ademhalingsproblemen

Homeopathie kan bij kinderen met ademhalingsproblemen vaak goed helpen door het immuunsysteem een zetje in de goede richting te geven.

Autisme spectrum stoornis

Soms valt het bij een kind op dat het moeilijk contacten legt, anderen vaak niet goed begrijpt, of verkeerd begrijpt en zich het beste voelt bij bekende zaken en patronen. Dit kind heeft bescherming nodig volgens een individuele ‘gebruiksaanwijzing’.