Gebruiksaanwijzing bij kuur om vaccinaties te ontstoren | Karel Eigenraam klassieke homeopathie

Gebruiksaanwijzing bij kuur om vaccinaties te ontstoren

Ontstoren van vaccinaties kan met een gepotentieerd vaccin gebeuren, waarbij de onderstaande procedure wordt ingezet. De beste manier van ontstoren van elke verstoring aan het immuunsysteem is altijd een geïndividualiseerde homeopatische behandeling. Dat wil zeggen dat we er het beste aan doen een verstoring veroorzaakt door een vaccinatie allereerst met een gewone homeopathische behandeling aan te pakken. Pas wanneer er restklachten overblijven die naar de vaccinatie blijven verwijzen is het zinvol om volgens onderstaand protocol te werk te gaan.

Per post worden korrels naar je verstuurd om oude vaccinatie(s) te ontstoren. Dat wil zeggen, storingen die de vaccinatie(s) in je lichaam hebben veroorzaakt worden opgeruimd met deze medicijnen.

De verschillende buisjes bevatten korrels van hetzelfde medicijn in verschillende verdunningen. Het is belangrijk dat die in de juiste volgorde gebruikt worden. Bij elkaar gaat het om een kuur van 8 weken, waarin elke twee weken een andere verdunning wordt genomen. Gebruik het onderstaande schema om te weten op welke dagen je een dosering moet nemen. Vul zelf de data van de opeenvolgende dagen in het schema in.
Je vult de datum van de dag waarop je met de kuur start in, in het hokje rechts naast “Datum:” en onder “dag 1”. Daarna vul je bij iedere volgende dag de datum voor die dag in. De Nr. 1, Nr. 2 enz. geven aan op welke dagen je een dosis moet nemen.

Week 1 dag 1 dag 2 dag 3 dag 4 dag 5 dag 6 dag 7
Datum:
Doseren: Nr. 1 Nr. 1
Week 2 dag 8 dag 9 dag 10 dag 11 dag 12 dag 13 dag 14
Datum:
Doseren: Nr. 1 Nr. 1
Week 3 dag 15 dag 16 dag 17 dag 18 dag 19 dag 20 dag 21
Datum:
Doseren: Nr. 2 Nr. 2
Week 4 dag 22 dag 23 dag 24 dag 25 dag 26 dag 27 dag 28
Datum:
Doseren: Nr. 2 Nr. 2
Week 5 dag 29 dag 30 dag 31 dag 32 dag 33 dag 34 dag 35
Datum:
Doseren: Nr. 3 Nr. 3
Week 6 dag 36 dag 37 dag 38 dag 39 dag 40 dag 41 dag 42
Datum:
Doseren: Nr. 3 Nr. 3
Week 7 dag 43 dag 44 dag 45 dag 46 dag 47 dag 48 dag 49
Datum:
Doseren: Nr. 4 Nr. 4
Week 8 dag 50 dag 51 dag 52 dag 53 dag 55 dag 56 dag 57
Datum:
Doseren: Nr. 4 Nr. 4

 

Klaarmaken van de verschillende oplossingen:

Neem 4 flesjes mineraalwater van ongeveer 500 ml met schroefdop. Schrijf met een merkstift op iedere fles het nummer wat op het buisje staat van de korrels die er in gaan. Voor elk buisje met korrels een eigen fles.

Om de twee weken maak je een nieuwe voorraadfles met het volgende nummer. Het is niet verstandig in één keer alle vier de voorraadflessen klaar te maken.

In voorraadfles 1 doe je de korrels uit buisje 1. Bewaar de fles bij kamertemperatuur in het donker. Het is geen probleem wanneer de korrels niet direct oplossen. Je kunt de oplossing al gebruiken voor de korrels volledig zijn opgelost, omdat de werkzame stof alleen op de buitenkant van de korrels zit.

Elke keer dat er Nr. 1 onder de datum staat, neem je een dosis uit deze fles: Je vult het dopje van de fles met de medicijnoplossing uit de fles en roert dit met een plastic lepeltje door een half glas water. Eén slok uit dit glas is één dosis. De rest van de inhoud van het glas spoel je weg in de gootsteen. De volgende keer dat je een dosis moet nemen maak je weer een nieuwe oplossing in een half glas water met een dopje oplossing uit de voorraadfles.

Na twee weken maak je een nieuwe voorraadoplossing in fles nummer 2. Nu maak je op de dagen dat je een dosis moet nemen een oplossing in een half glas water met de medicijnoplossing uit voorraadfles 2.

Zo ga je door, met om de twee weken een nieuwe voorraadfles te maken waar je twee weken lang, vier maal een dosis uit neemt.

 

Heb je nog vragen? Bel dan gerust, of stuur een appje.

Het doel van de kuur is een opruiming in je afweersysteem. Het kan zijn dat je dat merkt omdat je lichaam druk is met dat opruimwerk. Dat je kunnen merken aan hoe je slaapt of droomt, aan waar je wel of geen trek in hebt enzovoorts.