Gezonde zwangerschap | Karel Eigenraam klassieke homeopathie

Gezonde zwangerschap

Vruchtbaarheid is een uiting van een gezond lichaam. Hoe gezonder de ouders, hoe gezonder de baby.

gezonde zwangerschap

Soms lijkt het of je helemaal gezond bent, maar de zwanger worden lukt echter niet. Er zijn dan lichaamsprocessen die niet lekker lopen terwijl je daar nooit eerder iets van gemerkt had. Maar je hormoonspiegels zijn wat uit balans en of er werkt iets niet helemaal goed bij de productie van zaadcellen, rijpen van eicellen of transport en/of innesteling van de bevruchtte eicel. In zulke gevallen is homeopathie een ideale manier om de vruchtbaarheid en een gezonde zwangerschap te bevorderen. Een goedgekozen homeopatisch medicijn, volledig passend bij alle kenmerken van het individuele immuunsysteem, zal een evenwichtige gezondheid herstellen en vruchtbaarheid stimuleren.

De algehele betere balans in alle lichamelijke systemen en hun onderlinge afstemming is dan door de behandeling toegenomen en dat bevordert ook de vruchtbaarheid.

Het is sowieso niet onverstandig om een zwangerschap vooraf te laten gaan door een homeopatische behandeling van beide toekomstige ouders. De toegenomen gezondheid komt een gezonde zwangerschap en de gezondheid van de baby ten goede. Daarnaast ben je als gezonde en evenwichtige ouders beter in staat inhoud te geven aan de mooie maar niet altijd gemakkelijke taken die komen.