Over mij


Karel EigenraamMijn naam is Karel Eigenraam en ik ben klassiek homeopaat in Hilversum en Vlaardingen. Met meer dan 25 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het bieden van natuurlijke, holistische remedies voor verschillende aandoeningen.

Mijn praktijk is gericht op het helpen van mensen bij het vinden van balans en gezondheid in hun leven.

Ik geloof dat genezing van binnenuit komt en dat het lichaam een ​​aangeboren vermogen heeft om zichzelf te genezen door zorgvuldige aandacht en ondersteuning.

Ik gebruik verschillende homeopathische middelen en natuurlijke methoden om de genezingsmechanismen van het lichaam te stimuleren en de balans te herstellen.

Ik neem de tijd om de gezondheidsgeschiedenis, levensstijl en huidige toestand van elk individu grondig te begrijpen om een ​​geïndividualiseerd behandelplan op te stellen dat het beste bij hen past.

Ik bied ook leefstijladvisering om mijn patiënten te helpen blijvende veranderingen door te voeren die hun algehele gezondheid en welzijn kunnen verbeteren.

Ik ben toegewijd om de hoogste kwaliteit van zorg en begeleiding te bieden aan mijn patiënten in  hun zoektocht naar  gezondheid.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de voordelen van klassieke homeopathie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Over klassieke homeopathie vind je meer onder de menuknop “Klassieke homeopathie” in de groene menubalk bovenin.

 

 

Mijn historie...


In de jaren zestig en zeventig groeide ik op in het charmante Vlaardingen, dichtbij het industriële Pernis. Thuis werd de natuur gewaardeerd en bewonderd om haar kracht en schoonheid. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, en ik wilde meer en meer over de natuur ontdekken.

Al die fascinerende dingen die ik over de natuur heb geleerd, van de kleinste details over hoe planten en dieren leven, tot de grotere verbanden en onderlinge verbindingen, het komt allemaal samen in de medicijnen waarmee ik werk. Het is bijzonder om telkens die natuurlijke kenmerken te zien terugkomen en een rol te zien spelen in de genezing van mensen. Een inspirerende ervaring!

Waarvoor kun je bij mij terecht?


Homeopathie is een holistisch geneeswijze die al eeuwenlang wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen. Veelvoorkomende klachten die door homeopathie kunnen worden genezen, zijn onder meer allergieën, spijsverteringsproblemen, huidproblemen, stress, angst, hoofdpijn, vermoeidheid en depressie. Homeopathie werkt door kleine hoeveelheden natuurlijke stoffen te gebruiken om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren. Aangenomen wordt dat deze stoffen de natuurlijke energie van het lichaam helpen om het evenwicht te herstellen en zichzelf te genezen. Homeopathie is gebaseerd op het idee dat het lichaam zichzelf kan genezen als het de juiste hulpmiddelen krijgt, en dat de behandeling op het individu moet worden afgestemd. Homeopathie wordt als veilig beschouwd, met weinig bijwerkingen.

Bel gerust om te vragen of ik ervaring heb met bepaalde klachten. Ik kan dan vertellen of jouw klacht voor een behandeling met homeopathie in aanmerking komt en waarom.