Over mij


Karel EigenraamIn 1992 behaalde ik mijn diploma “Klassieke Homeopathie” aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Hilversum.

Met homeopathie raak je nooit uitgeleerd. Werkgroepen met collega homeopaten zorgen voor doorgaande ontwikkeling. We bestuderen Rajan Sankaran uit Mumbai, Jan Scholten uit Utrecht, het echtpaar Joshi uit Mumbai. Hun inzichten helpen om tot nog meer diepgaande genezingen te komen met onze sterk verdunde medicijnen uit de natuur.

Vanaf de jaren negentig maakte de computer het homeopathische opzoek- en puzzelwerk een stuk efficiënter en effectiever. Al snel ontwikkelde ik me tot “power-user” van de homeopathische software Radar.

Homeopathie staat er bekend om dat de gebruikte medicijnen geen bijwerkingen hebben. Een homeopathische behandeling heeft wel vaak als bijwerking dat je na een juist gekozen middel niet alleen je klachten kwijt raakt, maar ook over het geheel bekeken beter in je vel komt te zitten.

Over klassieke homeopathie vind je meer onder de menuknop “Klassieke homeopathie” in de groene menubalk bovenin.

 

 

Mijn historie...


Gedurende de jaren zestig en zeventig groeide ik op in Vlaardingen. Onder de rook van Pernis. Van huis uit was er veel gevoel en bewondering voor de natuur. De kracht en de schoonheid ervan. Het boeide me er steeds meer over te weten te komen.

Alles wat me steeds van de natuur heeft gefascineerd en ik er over heb geleerd, de kleine details van hoe planten en dieren leven, maar ook de grote verbanden en de manier waarop alles samen hangt, het komt allemaal terug in de kenmerken van de medicijnen waar ik mee werk. Het is wonderschoon om telkens zoveel kenmerken uit de natuur in de genezing van mensen te zien terugkomen en meewerken.

Waarvoor kun je bij mij terecht?


Klassieke homeopathie is een uitstekende manier om aan je gezondheid te werken. Met een goede homeopathische behandeling verdwijnen niet alleen je klachten, maar word je hele gezondheid beter. Daarbij worden nooit medicijnen gebruikt die schade kunnen aanrichten, zoals met gewone medicijnen zo makkelijk kan gebeuren.

Homeopathie werkt bij de meest uiteenlopende klachten. Vaak ook bij klachten waar de gangbare geneeskunde onvoldoende resultaat scoort. Acute klachten, chronische klachten, emotionele klachten, met homeopathie zijn goede resultaten te verwachten. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dit telkens weer.

Bel gerust om te vragen of ik ervaring heb met bepaalde klachten. Ik kan dan vertellen of jouw klacht voor een behandeling met homeopathie in aanmerking komt en waarom.