Over mij


Karel EigenraamIn 1992 behaalde ik mijn diploma “Klassieke Homeopathie” aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Hilversum. Nog steeds volg ik jaarlijks nascholingen en doe ik mee in studiegroepen, omdat de ontwikkelingen in het vak voortdurend doorgaan.

Momenteel besteed ik veel aandacht aan de werkwijze en inzichten van Jan Scholten (Utrecht), Rajan Sankaran (India) en het homeopaten-echtpaar Joshi (India).

Het stimuleren van de gezondheid met klassieke homeopathie gaat nooit over het alleen maar doen verdwijnen van klachten. Het gaat om het terug in balans brengen van je levensenergie, zodat je meer en beter aandacht kan besteden aan de doelen in je leven. Het is een voorrecht daar aan mee te kunnen werken.

 

 

Mijn historie...


Gedurende de jaren zestig en zeventig groeide ik op in Vlaardingen. Onder de rook van Rotterdam. Van huis uit was er respect en bewondering voor de natuur. De kracht en de schoonheid ervan. Het boeide me er steeds meer over te weten te komen.

Alles wat me steeds van de natuur heeft gefascineerd en ik er over heb geleerd, de kleine details van hoe planten en dieren leven, maar ook de grote verbanden en de manier waarop alles samen hangt, het komt allemaal terug in de kenmerken van de medicijnen waar ik mee werk.

Waarvoor kun je bij mij terecht?


Klassieke homeopathie is een heel goede manier om aan je gezondheid te werken. Door een goede behandeling met homeopathie verdwijnen niet alleen je klachten, maar word je hele gezondheid beter. En daarbij worden nooit medicijnen gebruikt die schade kunnen aanrichten, zoals bij de gewone geneeskunde door huisartsen en ziekenhuizen.

Homeopathie werkt bij de meest uiteenlopende klachten. Vaak ook bij klachten waar de gangbare geneeskunde onvoldoende resultaat scoort. Acute klachten, chronische klachten, emotionele klachten, met homeopathie zijn goede resultaten te verwachten. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dit telkens weer.

Bel gerust om te vragen of ik ervaring heb met bepaalde klachten. Ik kan dan vertellen of jouw klacht voor een behandeling met homeopathie in aanmerking komt en waarom.